Nieuws / 21 juni 2024

Versterk je website met de rekenmodules van Moneycare

Wist jij al dat onze reken- en aanvraagmodule eenvoudig kan worden toegevoegd aan jouw website? Volledig in de look-and-feel van je kantoor. Hierdoor wordt het voor jouw klanten gemakkelijker om informatie te krijgen en een aanvraag te doen. 

Welke mogelijkheden zijn er?

Om de modules toe te voegen aan je website, ga je naar het “instellingen” scherm in je MoneyCare portaal. Hier vind je een uitleg over hoe je de modules kunt toevoegen op je website. Heb je nog geen pagina met tekst over geld lenen? Geen zorgen, deze hebben wij voor je klaar staan! Reageer op deze mail, dan stuur ik hem je toe.

Direct koppelen

De module is ingericht op jouw account en kan makkelijk toegevoegd worden op je website. Als een aanvraag wordt verstuurd via deze module, krijgt je direct een melding dat er een aanvraag is binnengekomen. Het zijn tenslotte jouw klanten.

Kom je er niet uit met het koppelen van de codes? Je websitebouwer kan je hier goed mee helpen! Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op via deze link. Liever direct een afspraak inboeken? Dat kan direct in onze agenda wanneer het je uitkomt. Wij staan klaar om je te helpen

Met vriendelijke groet,
Thomas Apeldoorn
t. 020 66 08 520