Execution only

Execution only bij MoneyCare

Een direct bemiddelingskanaal voor jouw klanten. Vrijblijvende offerte mogelijk binnen 20 minuten!

  • Afspraak inplannen

MoneyCare is het softwareplatform voor consumptief krediet!

Bij MoneyCare begrijpen we als geen ander dat tijd en efficiëntie cruciaal zijn voor intermediairs. In de wereld van financiële dienstverlening heeft niet elke klant behoefte aan uitgebreid advies bij het aanvragen van financieringen. Voor deze doelgroep hebben we onze execution only werkwijze.

Consumptief krediet nog geen onderdeel van jouw dienstverlening?

Met behulp van de software van Moneycare kun je eenvoudig online een financiering aanvragen en afsluiten voor jouw klanten. Het execution only proces van Moneycare is ontworpen als een gestroomlijnd proces waarbij jouw klanten zelfstandig een lening kunnen afsluiten. Gewoon online in de beveiligde mijn-omgeving van jouw kantoor. Ons platform is gebruiksvriendelijk, waardoor klanten gemakkelijk door het aanvraagproces kunnen gaan, met minimale inspanningen.

Execution only naast je adviespraktijk?

Ook de intermediairs met een aansluiting op het platform kan het execution only proces een goede aanvulling zijn. Zo kun je klanten die geen advies wensen of nodig hebben via de bemiddelingsstraat laten lopen en kun je klanten die advies nodig hebben persoonlijk begeleiden. De twee processen kunnen prima naast elkaar functioneren en in beide gevallen ondersteunen wij waar nodig.

De werkwijze van Execution Only bij MoneyCare

  1. Registratie: Het proces begint eenvoudig. Jij hoeft enkel de naam en het e-mail adres van de klant te noteren en in te vullen in jouw eigen mijn-omgeving. De klant krijgt vervolgens een uitnodiging om in te loggen in de mijn-omgeving van jouw kantoor, waar ze het aanvraagformulier kunnen invullen.
  2. Snelle Offerte: Binnen slechts 20 minuten ontvangt jouw klant een offerte. Jij als intermediair kan het proces volgen, zonder zelf acties te hoeven ondernemen.
  3. Volledige Afhandeling: MoneyCare begeleid het volledige proces, van aanvraag tot uitbetaling. Nadat wij de offerte hebben verstuurd en de klant hiermee akkoord gaat, vragen wij verdere gegevens op.
  4. Spoedige Betaling: Na ontvangst van de benodigde documenten en een akkoord van beide partijen zorgen wij voor een spoedige betaling.

Behoud van klantrelatie en vertrouwen

Jouw klant kan nu genieten van een gerenoveerde woning of nieuwe auto! Het mooie is dat de klant jouw klant blijft en in jouw bestand staat. Met MoneyCare’s Execution Only proces optimaliseer je niet alleen het gemak voor jouw klanten, maar behoud je ook de waardevolle relatie als hun vertrouwde adviseur voor financiële behoeften. Daarnaast ontvang je een provisie en blijven wij jou helpen bij je zorgplicht richting je klanten.

Wanneer kan je een klant Execution Only aanbieden?

De basis is dat de klant voldoende kennis en ervaring moet hebben om zelfstandig een lening af te sluiten. Dit toetsten wij bij de start van het execution only proces met een kennis- en ervaringstoets. Met deze toets toetsen wij dat de klant voldoende bewust is van en bekend is met de risico’s die gepaard gaan met het aanschaffen van een financieel product zonder adviesrapport. Zo waarborgen we dat deze aanpak geschikt is voor klanten die zelfstandig de juiste financiële beslissingen kunnen nemen.

Mogelijkheden bij meer dan 35 partnerbanken

Kredietplatform voor intermediairs

Eenvoudig consumptief krediet aanbieden, je omzet verhogen en klanten ontzorgen? Via MoneyCare kan dit snel, efficiënt en volledig online. Speciaal voor het intermediair.

  • Gemiddeld 20 minuten een passende offerte
  • Realtime inzicht in aanvragen en lopend krediet
  • Veilig en overal toegankelijk vanuit de cloud
  • +35 grootste krediet- verstrekkers
Partners aan het woord

+500 partners gebruiken Moneycare als consumptief krediet platform. Dit is wat zij over ons zeggen:

Na de eerste zakelijke financiering in samenwerking met Moneycare ben ik enthousiast over de mogelijkheden. Het betrof een lastig dossier waarbij er in samenwerking met MoneyCare een zakelijk hypothecair Krediet voor mijn cliënt is aangevraagd. Wij hebben tussen kerst en oud en nieuw hard gewerkt om de aanvraag rond te krijgen. Uiteindelijk is door inzet van Moneycare de financiering rond gekomen. Mijn complimenten.

Ricardo Dewnarain Financieel Adviseur at Wonen en Verzekeren Financiële Diensten

Voor ons staat MoneyCare voor ‘persoonlijk’. Een van de redenen waarom we al lang met het platform samenwerken. Wij hebben een lange relatie als intermediair en platform en daardoor is de synergie sterk. De medewerkers van MoneyCare staan altijd voor ons klaar met hun kennis en ervaring en onze aanvragen worden zonder uitzondering snel en accuraat behandeld. Regelmatig melden zich nieuwe samenwerkingsverbanden voor hypotheken, verzekeringen en andere financiële producten, maar op het gebied van consumptief krediet bedanken wij bewust.

Frits De Vries Hypotheekadviseur at GeldXpert Heerenveen

Als hypotheekadviseur maak ik regelmatig gebruik van het consumptief krediet platform van Moneycare. Het is makkelijk in gebruik en dat maakt het eenvoudig om financieringen aan te bieden aan mijn klanten. Alles kan online worden afgehandeld, rechtstreeks vanuit mijn eigen mijn-omgeving. Het platform geeft realtime inzicht in de klantstatus, waardoor ik altijd op de hoogte blijf en mijn klanten goed kan informeren. Bovendien heeft het me ook een leuke bijverdienste opgeleverd. Dit alles maakt het consumptief krediet platform een waardevol onderdeel van mijn dienstverlening.

Perry Brouwer Eemland Hypotheken