Nieuws / 17 april 2024

Stuur kosteloos nieuwsbrieven naar jouw klanten!

Kosteloos nieuwsbrieven voor jouw klanten!

Versterk je online aanwezigheid door je klanten periodiek te informeren met een nieuwsbrief! Wil jij kosteloos en moeiteloos nieuwsbrieven versturen naar je klanten? Wij doen het voor jou! Onlangs zijn wij een samenwerking aangegaan met Informeert, een specialist in het schrijven en verzenden van nieuwsartikelen met betrekking tot financiële dienstverlening. Wij bieden de mogelijkheid om kosteloos nieuwsbrieven te versturen naar jouw klanten, waarbij actualiteiten in de financiële dienstverlening en mogelijkheden van consumptief krediet centraal staan.
Het gehele proces, van het opstellen van de nieuwsbrief tot het verzenden, wordt volledig voor je ontzorgd.

Jouw eigen stijl

De nieuwsbrief wordt voorzien van je eigen logo en huisstijlkleuren, de naam Informeert komt er niet in voor. Je hebt de mogelijkheid om je eigen banners & social media-koppelingen toe te voegen. Daarnaast bevatten de nieuwsbrieven een link naar het aanvraagformulier waarbij klanten een consumptief krediet aanvraag kunnen insturen.

Wat zijn de onderwerpen?

In februari is de eerste nieuwsbrief verstuurd. Elke nieuwsbrief heeft vijf onderwerpen die worden uitgelicht. De onderwerpen zijn bedoeld om je klanten te informeren over actualiteiten en financieringsmogelijkheden met consumptief krediet. De resultaten van de eerste nieuwsbrief waren erg positief, 86% van de ontvangers hebben de nieuwsbrief gelezen.

Hoe werkt het verder?

Als jij je aanmeldt voor deze nieuwsbrieven zal Informeert contact met je opnemen. Zij hebben gegevens nodig om de nieuwsbrief in de juiste huisstijl te krijgen. Naast dat wij de nieuwsbrieven versturen naar jouw klantenbestand, kan er ook een nieuwspagina op je website gemaakt worden. Dit draagt niet alleen bij aan de informatieverrijking voor klanten maar is ook positief voor de vindbaarheid van je kantoor
Wij geloven dat deze service niet alleen waardevolle informatie biedt aan klanten, maar ook bijdraagt aan de versterking van je online aanwezigheid. Mocht je vragen hebben of je willen aanmelden, neem dan gerust contact op.
Thomas Apeldoorn