Snel, veilig & effectief

Het krediet
platform voor
intermediairs

 • Afspraak inplannen

Speciaal voor het intermediair

Een platform speciaal voor het intermediair waarmee je eenvoudig consumptief krediet, lease of zakelijk krediet aanbied aan jouw klanten. Ben jij intermediair, verzekeringsadviseur, hypotheekadviseur? Eenpitter of keten? Het maakt niet uit, met het platform van Moneycare krijg je toegang tot meer dan 35 banken en kredietinstellingen.

Het aanbieden van consumptief krediet en MKB krediet staat meestal niet hoog op de agenda van het intermediair. Het product valt veelal buiten het aandachtsgebied of specialisme van het kantoor. Dat is zonde! Het platform van Moneycare is de oplossing. Door hier gebruik van te maken breid je eenvoudig jouw productaanbod uit en ben je klanten nog beter van dienst.

Benieuwd hoe dat werkt? Of wat het platform van Moneycare voor jouw kantoor kan betekenen? Wij vertellen het je graag, maak hier een online afspraak via google meet of zoom. Liever bij jou op kantoor? Ook dat kan, geef je voorkeur aan en we plannen het in.

Waarom via Moneycare krediet aanbieden?

 • Leningen berekenen en vergelijken
 • Consument ontvangt offerte binnen 20 minuten!
 • Gratis gebruik software en aantrekkelijk provisiemodel
 • Volledig online workflow in eigen portaal
 • Klant krijgt eigen mijn-omgeving binnen portaal
 • Volledige ontzorgen met klantbeheer en zorgplicht

Breed productenaanbod
voor jouw klanten

 • Consumptief krediet
 • (Auto)Lease
 • Zakelijk krediet voor MKB en ZZP
 • Bedrijfshypotheek
 • Herfinanciering totale portefeuille
 • Toegang tot +35 banken en kredietverstrekkers
Partners aan het woord

+500 partners gebruiken Moneycare als consuptief krediet platform. Dit is wat zij over ons zeggen:

Na de eerste zakelijke financiering in samenwerking met Moneycare ben ik enthousiast over de mogelijkheden. Het betrof een lastig dossier waarbij er in samenwerking met MoneyCare een zakelijk hypothecair Krediet voor mijn cliënt is aangevraagd. Wij hebben tussen kerst en oud en nieuw hard gewerkt om de aanvraag rond te krijgen. Uiteindelijk is door inzet van Moneycare de financiering rond gekomen. Mijn complimenten.

Ricardo Dewnarain Financieel Adviseur at Wonen en Verzekeren Financiële Diensten

Voor ons staat MoneyCare voor ‘persoonlijk’. Een van de redenen waarom we al lang met het platform samenwerken. Wij hebben een lange relatie als intermediair en platform en daardoor is de synergie sterk. De medewerkers van MoneyCare staan altijd voor ons klaar met hun kennis en ervaring en onze aanvragen worden zonder uitzondering snel en accuraat behandeld. Regelmatig melden zich nieuwe samenwerkingsverbanden voor hypotheken, verzekeringen en andere financiële producten, maar op het gebied van consumptief krediet bedanken wij bewust.

Frits De Vries Hypotheekadviseur at GeldXpert Heerenveen

Als hypotheekadviseur maak ik regelmatig gebruik van het consumptief krediet platform van Moneycare. Het is makkelijk in gebruik en dat maakt het eenvoudig om financieringen aan te bieden aan mijn klanten. Alles kan online worden afgehandeld, rechtstreeks vanuit mijn eigen mijn-omgeving. Het platform geeft realtime inzicht in de klantstatus, waardoor ik altijd op de hoogte blijf en mijn klanten goed kan informeren. Bovendien heeft het me ook een leuke bijverdienste opgeleverd. Dit alles maakt het consumptief krediet platform een waardevol onderdeel van mijn dienstverlening.

Perry Brouwer Eemland Hypotheken