Nieuws / 3 april 2024

Directe toegang tot 35+ bankpartners

Met Moneycare: directe toegang tot 35+ banken

Bij MoneyCare geloven we in het leveren van de beste financieringsoplossingen voor jouw klanten. Met ons uitgebreide netwerk met meer dan 35 bankpartners kunnen wij met trots zeggen dat de mogelijkheden groot zijn voor zowel consumptief krediet, lease en zakelijke financieringen.

Welke mogelijkheden zijn er?

Met erkende partnerbanken zoals Lloyds, Defam, BNP Paribas, Lender & Spender, Hilterman, Qander en nog vele anderen, beschikken wij over een groot aanbod aan financiële mogelijkheden. Dit stelt ons in staat om de scherpste offerte te bieden en alternatieve opties te verkennen wanneer dat nodig is.

Eenvoudig vergelijken

Het is natuurlijk belangrijk om het overzicht te behouden en gemakkelijk de beste oplossingen te vinden. Daarom selecteren wij altijd de meest geschikte en voordelige offertes en bieden we je de mogelijkheid om deze eenvoudig te bekijken en te vergelijken in de flexmodule binnen de mijnomgeving. 

Kortom, met MoneyCare heb je toegang tot meer dan 35 partnerbanken en ongekend veel financieringsopties. Het Moneycare platform is eenvoudig en snel in gebruik, heb je ondersteuning nodig? Geen probleem, wij staan klaar om samen met jou de financiële behoeften van jouw klanten te vervullen.

Wil je meer weten of heb je een andere vraag? Neem contact met mij op. Samen kunnen we bespreken hoe MoneyCare jou kan ondersteunen bij het bieden van de best mogelijke financiële oplossingen aan jouw klanten. Liever online een korte demo afspraak inboeken? Dat kan direct in onze agenda wanneer het jou uitkomt.

Met vriendelijke groet,

Thomas Apeldoorn