Nieuws / 30 april 2024

Moneycare ontzorgd met het Execution only proces

Moneycare ontzorgd met het execution only proces

Bij MoneyCare begrijpen we als geen ander dat tijd en efficiëntie cruciaal zijn voor intermediairs. In de wereld van financiële dienstverlening heeft niet elke klant behoefte aan advies bij het aanvragen van een lening. Voor deze klanten hebben we onze execution only werkwijze

De werkwijze van execution only bij MoneyCare

Lening aanvragen: Het proces begint eenvoudig. De naam en het e-mailadres van jouw klant zijn voldoende om het aanvraagproces te starten. Je klant ontvangt direct een uitnodiging om het aanvraagformulier in te vullen.

  1. Direct offerte: Binnen 20 minuten ontvangt jouw klant een offerte. Jij als intermediair kan het proces volledig volgen in je eigen MoneyCare portaal, het platform doet de rest.
  2. Volledige afhandeling: MoneyCare begeleidt het volledige proces, van aanvraag tot uitbetaling
  3. Spoedige betaling: Na ontvangst van de benodigde documenten en een akkoord van beide partijen zorgen wij voor een spoedige betaling.

Behoud van klantrelatie en vertrouwen

Jouw klant kan nu genieten van een gerenoveerde woning of nieuwe auto! Met MoneyCare’s execution only proces verwerken wij de gehele aanvraag, maar behoud je de waardevolle relatie als hun vertrouwde adviseur voor financiële behoeften.

Wanneer kan je een klant execution only aanbieden?

Bij het execution only proces wordt de lening bemiddeld zonder advies. Jouw klant zal zelfstandig een aanvraag doen. Het is belangrijk dat de klant voldoende kennis en ervaring heeft om zelfstandig een lening af te sluiten. Bij de start van het proces melden wij de aanvrager dat de lening aangevraagd wordt zonder voorafgaand advies.

Heb je vragen over deze service? Neem contact met ons op via deze link. Liever online een korte demo afspraak inboeken? Dat kan direct in onze agenda wanneer het je uitkomt. Wij staan klaar om je te helpen