Nieuws / 15 januari 2024

Moneycare onderdeel van NR7Groep

Moneycare onderdeel van NR7Groep

Al enige tijd is de aandeelhouder van MoneyCare, Crédit Agricole Consumer Finance Nederland, bezig geweest met de verkoop van MoneyCare. De reden hiervoor is dat ons moederbedrijf, Crédit Agricole Consumer Finance Group, heeft besloten om de activiteiten van CA CF NL in Nederland te beëindigen.

MoneyCare wordt onderdeel van Nr7Groep

Crédit Agricole Consumer Finance Nederland heeft overeenstemming bereikt met Nr7Groep over de verkoop van MoneyCare. MoneyCare zal een zelfstandige entiteit blijven onder NR7Groep en zal het intermediair op een gelijke wijze blijven bedienen. Met deze transactie versterkt NR7Groep haar positie op de markt van consumptief krediet. Beide partijen hebben dankzij de overname profijt van een breder aanbod aan (ICT-)oplossingen en expertise voor klanten.

Nr7Groep
Nr7Groep is met verschillende ondernemingen ruim 12 jaar actief als intermediair op de markt van consumptief  en zakelijk krediet met ondernemingen in online marketing en IT-oplossingen.

De overname van MoneyCare past binnen de ambitie van Nr7Groep om service providing toe te voegen als distributiekanaal. Met een netwerk van meer dan 400 businesspartners heeft MoneyCare een stevig fundament om met kwaliteit van dienstverlening en innovatie voorop te lopen en het partnernetwerk verder uit te bouwen.
John Heijen directeur en medeoprichter van Nr7Groep: “Wij zien een mooi potentieel om het merk MoneyCare, samen met haar partners, te laten groeien qua doorontwikkeling van het software platform en het verbreden van het financieringsaanbod”.

MoneyCare blijft volledig zelfstandig opereren en dit geldt ook voor de unieke software en de werkwijze zoals u dat van MoneyCare gewend bent.