Nieuws / 23 januari 2024

Kosteloos nieuwsbrieven versturen naar je klanten?

Nieuwsbrieven voor jouw klanten

MoneyCare is onlangs een samenwerking aangegaan met Informeert, een specialist in het schrijven en verzenden van nieuwsartikelen die gerelateerd zijn aan de financiële dienstverlening. Wij bieden jou graag de mogelijkheid om je klanten te informeren over actualiteiten die gerelateerd zijn aan financiële dienstverlening en waarbij de mogelijkheden van consumptief krediet onder de aandacht worden gebracht. Het maken van de nieuwsbrief en het verzenden wordt volledig voor je verzorgd.

De nieuwsbrief wordt voorzien van je eigen logo en huisstijlkleuren, de naam Informeert komt er verder niet in voor. Naast de nieuwsartikelen van Informeert zelf kun je ook eigen banners & social media-koppelingen  toevoegen. Daarnaast bevatten de nieuwsbrieven een link naar jouw aanvraagformulier waarbij je klanten geheel zelfstandig, op basis van Execution Only, een aanvraag kunnen plaatsen.

In februari gaan we de eerste nieuwsbrieven sturen. Heb jij ook interesse om hierbij mee te doen? Meld je dierct aan, dan kunnen wij jou dit als partner van MoneyCare kosteloos aanbieden.

De eerste nieuwsbrief is in de maak voor de relaties die zich al hebben aangemeld. Mocht je jouw kantoor alsnog willen aanmelden, kan dit nog steeds! Stuur een e-mail naar info@moneycare.nl

Hebt u vragen? Neem contact op met Team MoneyCare op telefoonnummer 020 – 660 8520 of mail info@moneycare.nl