Hoe werkt Moneycare

Biedt jouw klanten snel en efficiënt een lening aan!

Direct toegang tot meer dan 35 banken.

 • Afspraak inplannen

Met MoneyCare bied jij jouw klanten snel en efficiënt een financiering met advies aan

Met onze efficiënte werkwijze maken we het aanvragen van kredietoffertes een fluitje van een cent. Ontdek hier hoe het werkt en waarom steeds meer intermediairs voor MoneyCare platform kiezen.

Consumptief krediet nog geen onderdeel van jouw dienstverlening?

Met behulp van de software van Moneycare kun je eenvoudig online een financiering aanvragen en afsluiten voor jouw klanten. Gewoon online in de beveiligde mijn-omgeving van jouw kantoor. Ons platform is gebruiksvriendelijk, waardoor jij samen met je klanten gemakkelijk door het aanvraagproces gaat, met minimale inspanningen.

Hoe vraag je offertes aan?

 1. Bereken mogelijkheden: In het bereken en aanvraag scherm kun je eenvoudig bekijken wat er mogelijk is voor de klant.
 2. Definitieve keuze: Nadat het gewenste bedrag en de looptijd is gekozen, dien je de aanvraag “met 1 druk op de knop” in.
 3. Tijd voor koffie: Als de aanvraag is verstuurd dienen wij deze direct in bij onze partnerbanken, ruim 35! 20 minuten later staan de offertes voor je klaar.
 4. Flexmodule: Van alle offertes selecteren wij altijd de meest geschikte en voordeligste offertes. Als intermediair krijg je de mogelijkheid om deze eenvoudig te bekijken en te vergelijken. In deze stap kun je nog allerlei wijzigingen aanbrengen, bijvoorbeeld in bedrag, looptijd of maandtermijn.
 5. Gegevens delen: Wanneer je samen met je klant de beste offerte hebt uitgekozen vragen wij jou om de gegevens van de klant te delen in de beveiligde mijnomgeving.
 6. Spoedige Betaling: Na ontvangst van de benodigde documenten en een akkoord van beide partijen zorgen wij voor een spoedige betaling.

Met het platform van Moneycare heb je toegang tot een brede mogelijkheid aan offertes om je advies voor het krediet op te maken. Loop je vast of heb je vragen? Wij staan klaar om jou waar nodig te ondersteunen.

Waarom MoneyCare?

 • Eenvoudig en snel online aanvragen: Na een kopje koffie weet je wat er mogelijk is.
 • Altijd toegang tot jouw eigen MijnOmgeving: Volledig online workflow in eigen portaal, veilig en handig, waar je ook bent.
 • Real-time Inzicht voor jou en jouw klanten. De mijn-omgeving wordt in jouw huisstijl ingericht.
 • Gratis gebruik software en aantrekkelijk provisiemodel
 • Deskundigheid met 20 jaar ervaring: Ons Team MoneyCare scoort een 9,0 op klanttevredenheid.
 • Ruime keuze uit bankpartners: We werken met meer dan 35 bankpartners om de laagst mogelijke rente te bieden.
 • Doorlopende service: Ook tijdens de looptijd van de lening zijn wij er voor jou en hebben we zelfs een module voor je zorgplicht.

Wie is MoneyCare?

Moneycare biedt unieke software met online workflow, het berekenen en vergelijken van leningen. Het aanvragen van de lening kan binnen enkele minuten en een vrijblijvende offerte ontvang je binnen 20 minuten in je eigen mijn-omgeving.

 • Gratis gebruik software met aantrekkelijk provisiemodel
 • Directe toegang tot +35 banken
 • Volledige ontzorging met actief klantbeheer als standaard onderdeel van de software, waaronder zorgplicht activatie per klant
 • NieuwMogelijkheid om retailers onder jouw account toe te voegen!

MoneyCare ondersteunt jouw bij het advies of het bemiddelen in consumptief krediet. Onze missie is om jou snel en efficiënt de financiering aan te bieden met behulp van ons software platform.

Kennismaken?

Benieuwd hoe dat werkt? Of wat het platform van Moneycare voor jouw kantoor kan betekenen? Wij vertellen het je graag, maak hier een online afspraak via google meet of zoom. Liever bij jou op kantoor? Ook dat kan, geef je voorkeur aan en we plannen het in.

Mogelijkheden bij meer dan 35 partnerbanken

Kredietplatform voor intermediairs

Eenvoudig consumptief krediet aanbieden, je omzet verhogen en klanten ontzorgen? Via MoneyCare kan dit snel, efficiënt en volledig online. Speciaal voor het intermediair.

 • Gemiddeld 20 minuten een passende offerte
 • Realtime inzicht in aanvragen en lopend krediet
 • Veilig en overal toegankelijk vanuit de cloud
 • +35 grootste krediet- verstrekkers
Partners aan het woord

+500 partners gebruiken Moneycare als consumptief krediet platform. Dit is wat zij over ons zeggen:

Na de eerste zakelijke financiering in samenwerking met Moneycare ben ik enthousiast over de mogelijkheden. Het betrof een lastig dossier waarbij er in samenwerking met MoneyCare een zakelijk hypothecair Krediet voor mijn cliënt is aangevraagd. Wij hebben tussen kerst en oud en nieuw hard gewerkt om de aanvraag rond te krijgen. Uiteindelijk is door inzet van Moneycare de financiering rond gekomen. Mijn complimenten.

Ricardo Dewnarain Financieel Adviseur at Wonen en Verzekeren Financiële Diensten

Voor ons staat MoneyCare voor ‘persoonlijk’. Een van de redenen waarom we al lang met het platform samenwerken. Wij hebben een lange relatie als intermediair en platform en daardoor is de synergie sterk. De medewerkers van MoneyCare staan altijd voor ons klaar met hun kennis en ervaring en onze aanvragen worden zonder uitzondering snel en accuraat behandeld. Regelmatig melden zich nieuwe samenwerkingsverbanden voor hypotheken, verzekeringen en andere financiële producten, maar op het gebied van consumptief krediet bedanken wij bewust.

Frits De Vries Hypotheekadviseur at GeldXpert Heerenveen

Als hypotheekadviseur maak ik regelmatig gebruik van het consumptief krediet platform van Moneycare. Het is makkelijk in gebruik en dat maakt het eenvoudig om financieringen aan te bieden aan mijn klanten. Alles kan online worden afgehandeld, rechtstreeks vanuit mijn eigen mijn-omgeving. Het platform geeft realtime inzicht in de klantstatus, waardoor ik altijd op de hoogte blijf en mijn klanten goed kan informeren. Bovendien heeft het me ook een leuke bijverdienste opgeleverd. Dit alles maakt het consumptief krediet platform een waardevol onderdeel van mijn dienstverlening.

Perry Brouwer Eemland Hypotheken