Snel, veilig & effectief

Ontdek de voordelen van Moneycare: Jouw financiële partner

  • Afspraak inplannen

Binnen 20 minuten een financiering op maat!

Welkom bij MoneyCare – jouw partner in de wereld van financiering. Als autobedrijf, motordealer of caravanhandelaar ben je constant op zoek naar manieren om jouw klanten tevreden te stellen en jouw omzet te verhogen.

Als partner van MoneyCare krijg je toegang tot ons brede netwerk van meer dan 35 bankpartners. Dit stelt je in staat om je klanten een breed scala aan financieringsmogelijkheden aan te bieden, variërend van traditionele autoleningen tot lease en speciale seniorenleningen. Door deze diverse financieringsopties aan te bieden, vergroot je niet alleen de kans dat jouw klanten een aankoop doen, maar versterk je ook jouw positie als betrouwbare en klantgerichte dealer.

1) Gemakkelijk en snel

Een van de grootste voordelen van het partnerschap met MoneyCare is de snelheid en efficiëntie waarmee je financiering kunt regelen voor jouw klanten. Met ons geautomatiseerde krediet aanvraagsysteem kan je binnen slechts 20 minuten een op maat gemaakte financieringsofferte ontvangen. Dit betekent dat jouw klanten snel en gemakkelijk de financiering kunnen regelen die ze nodig hebben, zonder langdurige wachttijden of ingewikkeld papierwerk.

2) Zonder moeite verdienen

Een ander voordeel van het partnerschap met MoneyCare is dat het gebruik van ons platform geen kosten met zich meebrengt. Sterker nog, je kunt zelfs profiteren van aantrekkelijke provisies voor elke succesvolle financiering die via ons platform wordt afgesloten. Dit betekent dat je niet alleen jouw klanten een waardevolle service biedt, maar ook jouw eigen omzet kunt verhogen zonder extra investeringen.

3) Op maat voor jouw bedrijf

Bij MoneyCare staan we altijd klaar om je te ondersteunen. Of het nu gaat om technische ondersteuning, training of advies, ons team van experts staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat je het maximale uit ons partnerschap haalt. We begrijpen dat elk autobedrijf uniek is, en daarom bieden we persoonlijke ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat jouw specifieke behoeften en doelen worden behaald.

Klaar om de volgende stap te zetten en jouw autobedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Meld je vandaag nog aan als partner van MoneyCare en ontdek hoe het platform jou kan helpen om jouw klanten de beste financieringsmogelijkheden te bieden en jouw omzet te laten groeien. Neem contact met ons op via deze link. Liever online een korte demo afspraak inboeken? Dat kan direct in onze agenda wanneer het je uitkomt. Wij staan klaar om je te helpen

Mogelijkheden bij meer dan 35 partnerbanken

Partners aan het woord

+500 partners gebruiken Moneycare als krediet platform. Dit is wat zij over ons zeggen:

Na de eerste zakelijke financiering in samenwerking met Moneycare ben ik enthousiast over de mogelijkheden. Het betrof een lastig dossier waarbij er in samenwerking met MoneyCare een zakelijk hypothecair Krediet voor mijn cliënt is aangevraagd. Wij hebben tussen kerst en oud en nieuw hard gewerkt om de aanvraag rond te krijgen. Uiteindelijk is door inzet van Moneycare de financiering rond gekomen. Mijn complimenten.

Ricardo Dewnarain Financieel Adviseur at Wonen en Verzekeren Financiële Diensten

Voor ons staat MoneyCare voor ‘persoonlijk’. Een van de redenen waarom we al lang met het platform samenwerken. Wij hebben een lange relatie als intermediair en platform en daardoor is de synergie sterk. De medewerkers van MoneyCare staan altijd voor ons klaar met hun kennis en ervaring en onze aanvragen worden zonder uitzondering snel en accuraat behandeld. Regelmatig melden zich nieuwe samenwerkingsverbanden voor hypotheken, verzekeringen en andere financiële producten, maar op het gebied van consumptief krediet bedanken wij bewust.

Frits De Vries Hypotheekadviseur at GeldXpert Heerenveen

Als hypotheekadviseur maak ik regelmatig gebruik van het consumptief krediet platform van Moneycare. Het is makkelijk in gebruik en dat maakt het eenvoudig om financieringen aan te bieden aan mijn klanten. Alles kan online worden afgehandeld, rechtstreeks vanuit mijn eigen mijn-omgeving. Het platform geeft realtime inzicht in de klantstatus, waardoor ik altijd op de hoogte blijf en mijn klanten goed kan informeren. Bovendien heeft het me ook een leuke bijverdienste opgeleverd. Dit alles maakt het consumptief krediet platform een waardevol onderdeel van mijn dienstverlening.

Perry Brouwer Eemland Hypotheken