Snel, veilig & effectief

Financiering
eenvoudig
ontzorgd met
Moneycare

 • Afspraak inplannen

Binnen 20 minuten een financiering op maat!

Ontdek hoe het Moneycare platform jouw onderneming kan helpen om snel en online een financiering te bieden aan je klanten. Het dealernetwerk op ons platform is speciaal ontworpen voor autobedrijven, motorbedrijven en dealers. Krijg direct toegang tot een breed aanbod aan financieringsmogelijkheden die perfect aansluiten bij de behoefte van jouw klanten.

Meer mogelijkheden en sneller dan welke bank dan ook!

Waarom Moneycare?

 • Ruim aanbod van 35+ partnerbanken

MoneyCare werkt samen met meer dan 35 bankpartners. Zo kun je jouw klanten een breed aanbod aan financieringsmogelijkheden aanbieden, die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw klanten.

 • Binnen 20 minuten een passend aanbod:

Klanten ontvangen razendsnel een op maat gemaakte offerte voor een financiering via onze gebruiksvriendelijke online omgeving. Vaak zelfs al terwijl ze de auto of motor bekijken.

 • Aantrekkelijke rentetarieven en passende looptijden:

Klanten profiteren van gunstige voorwaarden zonder gedoe, moeite of papierwerk.

 • Volledig geautomatiseerd kredietproces:

MoneyCare neemt het complete kredietproces voor je uit handen, zodat jij je kunt focussen op het verkopen van auto’s en motoren.

 • Betrouwbare en gecertificeerde partner:

Met trots werken wij samen met meer dan 500 dealers en intermediairs.

MoneyCare is snel, efficiënt en volledig online, en het beste van alles: het is gratis te gebruiken zonder extra investeringen van jouw kant.

Wat levert het op voor jou?

 • Gemak en sneller dan de eigen bank

Is er een klant met een financieringsbehoefte? Jij hoeft alleen de naam en het e-mailadres van de klant door te geven! Ons platform doet de rest en zorgt ervoor dat de klant binnen 20 minuten een vrijblijvende offerte krijgt.

 • Gratis en gebruiksvriendelijk:

MoneyCare is kosteloos en eenvoudig te integreren in jouw bedrijfsprocessen.

 • Gaat verder dan de eigen bank; ervaring sinds 2002:

We hebben bewezen successen behaald en zijn door onze relaties met een 9+ beoordeeld. Moneycare gaat verder dan de eigen bank of leasepartij. De mogelijkheden zijn uitgebreid met meer dan 35 partnerbanken.

 • Persoonlijk contact:

Vaste contactpersoon, accountmanager en kredietspecialisten. Deskundigheid, klantgerichtheid, en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden.

 • Interessante verdiensten:

Aantrekkelijke maandelijkse provisie of een bedrag per succesvol aangeleverde lead.

Aanmelden is eenvoudig!

Direct beginnen met het aanbieden van financieringsmogelijkheden voor jouw klanten? Meld je nu aan via onderstaand formulier bij MoneyCare en geef jouw autobedrijf of motorbedrijf een boost! Wij nemen binnen een dag contact met je op.

Meer weten?

Ontdek hoe eenvoudig en winstgevend het kan zijn om financiering aan te bieden aan jouw klanten. Wij begrijpen dat elk autobedrijf uniek is. Daarom nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Hierin nemen we met je door hoe MoneyCare je kan helpen je verkoop te stimuleren en jouw klanten de beste financieringsmogelijkheden te bieden.

Meld je via het onderstaande contactformulier aan en wij nemen binnen 1 dag contact met jou op! Of bel ons direct voor persoonlijke ondersteuning op 020-660 85 20.

Team MoneyCare

Bij MoneyCare zijn we trots op onze mensen. Ons team, beoordeeld met een 9+, staat klaar om jou te ondersteunen. Wij kijken ernaar uit om samen te werken aan het succes van jouw autobedrijf!

Algemene dienstverlening: 8,7 | Aanvraag faciliteit: 8,1 | Team MoneyCare: 9,0

Als financieel serviceprovider hechten wij waarde aan bereikbaarheid, reactiesnelheid en innovatie. Ons streven naar verbetering heeft geresulteerd in een geheel vernieuwde website, Mijn Omgeving en het meest innovatieve offertesysteem in de markt.

Mogelijkheden bij meer dan 35 partnerbanken

Partners aan het woord

+500 partners gebruiken Moneycare als krediet platform. Dit is wat zij over ons zeggen:

Na de eerste zakelijke financiering in samenwerking met Moneycare ben ik enthousiast over de mogelijkheden. Het betrof een lastig dossier waarbij er in samenwerking met MoneyCare een zakelijk hypothecair Krediet voor mijn cliënt is aangevraagd. Wij hebben tussen kerst en oud en nieuw hard gewerkt om de aanvraag rond te krijgen. Uiteindelijk is door inzet van Moneycare de financiering rond gekomen. Mijn complimenten.

Ricardo Dewnarain Financieel Adviseur at Wonen en Verzekeren Financiële Diensten

Voor ons staat MoneyCare voor ‘persoonlijk’. Een van de redenen waarom we al lang met het platform samenwerken. Wij hebben een lange relatie als intermediair en platform en daardoor is de synergie sterk. De medewerkers van MoneyCare staan altijd voor ons klaar met hun kennis en ervaring en onze aanvragen worden zonder uitzondering snel en accuraat behandeld. Regelmatig melden zich nieuwe samenwerkingsverbanden voor hypotheken, verzekeringen en andere financiële producten, maar op het gebied van consumptief krediet bedanken wij bewust.

Frits De Vries Hypotheekadviseur at GeldXpert Heerenveen

Als hypotheekadviseur maak ik regelmatig gebruik van het consumptief krediet platform van Moneycare. Het is makkelijk in gebruik en dat maakt het eenvoudig om financieringen aan te bieden aan mijn klanten. Alles kan online worden afgehandeld, rechtstreeks vanuit mijn eigen mijn-omgeving. Het platform geeft realtime inzicht in de klantstatus, waardoor ik altijd op de hoogte blijf en mijn klanten goed kan informeren. Bovendien heeft het me ook een leuke bijverdienste opgeleverd. Dit alles maakt het consumptief krediet platform een waardevol onderdeel van mijn dienstverlening.

Perry Brouwer Eemland Hypotheken